bierdoppenfestival gaat niet door

Beste bierdoppenvrienden,

Helaas, hebben we slecht nieuws.

We waren heel positief en al druk bezig met de organisatie maar hebben nu toch moeten besluiten dat

het Bierdoppenfestival op zondagmiddag 3 oktober a.s. NIET door kan gaan.

We hebben de persconferentie van vrijdag 13 augustus nog even afgewacht en naar aanleiding daarvan de knoop doorgehakt. We mogen geen live muziek,  we moeten bezoekers registreren en bovendien controleren op vaccinatiebewijzen bij meer dan 75 toeschouwers. Wij kunnen dit eenvoudigweg niet invullen en bovendien gaan de spontaniteit en de gezelligheid van het bierdoppenfestival hierdoor helemaal verloren. 

Met pijn in het hart hebben we deze beslissing genomen en kunnen alleen maar zeggen: Wat in het vat zit, verzuurt niet!  We gaan gewoon door met onze organisatie en komen heel snel met een datum voor 2022.

We begrijpen uiteraard dat er onder jullie spaarders zijn die tussentijds willen inleveren ivm ruimtegebrek o.i.d.  We bieden jullie de gelegenheid om je bierdopjes in te leveren op zaterdag 2 oktober op de Schans in Someren. De kilo’s zullen worden genoteerd en meetellen bij het eerstvolgende Bierdoppenfestival. Wel vragen we je om even te melden als je wilt  inleveren op deze zaterdag, dan maken we een tijdschema, om alle regels in acht te nemen.

Je kunt hiervoor bellen met Marius 06- 46065391  óf Eduard  06- 46065392.

Blijven jullie sparen, dan doen wij de rest en zien we elkaar beslist in 2022!

Hartelijke groet en blijf gezond!

Het bierdoppenteam

Geen reactie's

Geef een reactie